glockbulldog

Glock specials

Glockmodellen

glockbulldog

[The bulldog]

Op deze pagina opvallende en bijzondere modellen Glocks. (als je zelf een aparte Glock hebt qua uiterlijk, en je kunt er mooie foto’s van maken, dan zet ik deze graag op de site. Lees aub eerst de voorwaarden onderaan deze pagina)

Als eerste mijn eigen G21 met IGB compensated barrel met tank compensator. De compensator is demontabel zodat ik er nog andere disciplines mee kan schieten.
Achter de comp (tussen slede en comp) zit een busje wat ervoor zorgt dat het pistool beter kan repeteren. Er gaat natuurlijk erg veel kracht verloren door de tankComp.In de loop zitten 3 gaatjes die de druk eerst via de binnenkant van de comp naar het busje stuurt die daardoor de slede in beweging kan gaan zetten. Daarna ontsnapt het meeste gas door de grote! gaten en zal de slede verder repeteren. Zodra ik testen heb gedaan lees je hier meer.

 

Compensator:

De compensator is van aluminium en weegt 22 gram. IGB adviseert om een extra gewicht in de backstrapchannel te doen om de balans te verbeteren.

De 3 grote gaten zorgen ervoor dat de gassen alle kanten op kunnen ontsnappen. 

 

 

Loop:

De loop is voorzien van normale trekken en velden zodat er ook lood verschoten kan worden.

Topview. De originele gaten werken natuurlijk niet meer van de slede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loopmoer:

Als je wilt schieten zonder compensator zit je met een 3 gaten in de loop die er normaal voor dienen om de slede een extra zetje te geven. Deze werken nu zelf als compensator als je ze niet afdekt. Hiervoor heeft een collegaschutter een loopmoer gedraaid die ik naderhand geblauwd hebt zodat hij even zwart werd als de loop zelf.

 

Het totaalplaatje:

 

[De slede is voorzien van een nieuwe Tenifercoating. Deze is van oorsprong matgrijs/zwart]

 


 Volledig uitgerust….

Af en toe zet ik er weleens alle accessoires op die ik in bezit heb. De aanzetkolf, voorgrip, mount/rail, lang magazijn. Enkel de aimpoint of iets dergelijks komt later.
Je moet een liefhebber zijn om het mooi te vinden en kan me voorstellen dat lang niet iedereen dit iets vindt.

 

 

 


Glock 17 4e gen uitgevoerd met een C-more.

 

Glock Cmore1Glock Cmore2

 

 

 

 

 

 

Foto’s Dennis.

 


 

De Glock 21 in .50CI. Speciaal voor de schutters die 45 acp nog niet groot genoeg vinden……….. (onnodig om te vermelden dat je deze niet op je verlof krijgt)

 

 

sneak2


 

Voorwaarden aparte Glock aanmelden:

– De Glock moet van jezelf zijn. Ik wil geen gezeur over copyrights vanwege foto’s die van een ander zijn.
– De Glock moet een apart uiterlijk hebben. Een gestippeld frame, een roze frame met blauwe bloemen etc etc Wink. Een aparte compensator, afwijkende sledekleur etc etc. Geen standaard 13 in een dozijn Glock. Als je een hele mooie foto hebt van een standaard Glock kan ik van deze regel afwijken.
– Bij voorkeur de foto’s maken op een witte achtergrond. Ik maak al mijn foto’s op de achterkant van een grote poster welke ik op de tafel leg en omhoog tegen de muur buig. Zo krijg je geen naden te zien en een egale achtergrond. Bij voorkeur ook niet flitsen. Als je zelf een mooie achtergrond hebt (tuin bijvoorbeeld) mag dit ook. Geen foto’s met op de achtergrond een rommelige tafel/werkplaats. Enkel de Glock mag te zien zijn.
– Gelieve een Nickname vermelden die ik bij de foto’s kan plaatsen
– Zoveel mogelijk info aanleveren over de betreffende Glock. Wie heeft de aanpassing gedaan? Hoe is dat uitgevoerd? enz.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *